Over ons

Jimber Meat BV gelegen aan de Drukkersweg 14 in Haarlem (Waarderpolder) is een Groothandel in vlees en kip. Wij leveren diverse kleine en grote Restaurants maar ook broodjes zaken, snackbars, instellingen, ketens en wederverkopers. Doordat de drie eigenaren zelf het werk dagelijks verzetten is Jimber Meat zeer flexibel.
Bijna alles is mogelijk in dit bedrijf waardoor ook heel klant specifiek gehandeld kan worden. Zo maken wij dagelijks verse hamburgers, gehakt, saté, gesneden vleeswaren maar ook leveren wij veel gemarineerde en zelfs Sous vide producten. Hierdoor kan uw keuken snel zorgen voor een smaakvol stuk vlees of kip bij de lunch of het diner.

Wij produceren op dit moment ook voor diverse slagerijen de worsten en hammen zodat men in de slagerij kan besparen op personeel maar ook leveren wij Taiwanese worstjes met de kruidenmix van de klant, typisch Engelse worstjes die men kan kopen bij de diverse Engelse filialen van de klant. Dagelijks leveren wij vers gemarineerde Spareribs en Hamburgers aan diverse ketens. Allemaal door ons zelf bereidt van het begin tot het eind.
Voor de particulieren hebben wij een website om te bestellen die wij wekelijks willen uitbreiden met producten om naar onze klanten een zo breed mogelijk assortiment te kunnen leveren.
Leveringen naar bedrijven doen wij zelf veelal hebben wij ook de sleutels van deze bedrijven omdat die ’s ochtends nog niet open zijn als wij leveren.

Voor de particuliere markt hebben wij een samenwerking gevonden met PostNL Food, 4 keer per week leveren zij gekoeld aan onze klanten en wij leveren dit ’s ochtends aan bij PostNL. Een perfecte samenwerking waardoor wij zorgeloos door heel Nederland kunnen en durven te leveren.

Met vriendelijke groet,

Team Jimber Meat.

Bekijk meer informatie over ons Team