Ons team

Ben Telman geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Beverwijk.
Begonnen 40 jaar geleden als zelfstandig Keurslager in Amsterdam daarna uitbeender in een varkens grossierderij en als laatste voor Jimber Meat heb ik gewerkt bij een Horeca Vlees groothandel. In mijn carrière heb ik altijd de liefde voor worst maken gehad. Vanaf 2009 ben ik gestart met het beleveren van de Horeca als groothandel in vlees en uiteraard de zelf gemaakte worsten. Tot op heden maken wij nog steeds voor diverse klanten speciale worsten. Denk aan Afrikaanse, Taiwanese en Engelse worsten waarbij de klant de specerijen zelf aanleveren om hun eigen identiteit te geven aan de worsten.
In 2019 hebben Berry (mijn zoon), Pascal en ik besloten om het bedrijf te vestigen in Haarlem (Waarderpolder). Dit was de juiste combinatie in mijn ogen, een ieder zijn eigen specialiteit waardoor wij een breed advies, assortiment en service pakket kunnen bieden aan onze klanten. Mijn motto is, alles kan als we Kwaliteit maar met een hoofdletter kunnen blijven schrijven.

Berry Telman geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Beverwijk.
Na 3 jaar de Hotelschool in Amsterdam te hebben gedaan ben ik verder mijn lessen in het bedrijfsleven gaan volgen en verbeteren. Ik heb gewerkt in het Wapen van Kennemerland in Overveen, Papagayo op Curaçao, Groot Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel, Las Palmas in Rotterdam (beide onder leiding van Herman den Blijker), Duin en Kruidberg in Santpoort en uiteindelijk in mijn eigen restaurant Heren Spyker in Hilversum.
Door mijn liefde voor lekker eten heb ik de stap genomen om ook in Jimber Meat te stappen waardoor mijn inziens heel veel kennis qua koken en kwaliteit bij elkaar is gekomen. Ik heb ook bij veel kook clubjes gezeten waar de wijn en spijs mooi bij elkaar kwam, dat is uiteindelijk toch ons aller doel. Mijn motto is Alles moet vers zijn om een prachtige maaltijd te kunnen maken.

Pascal Mittelmeijer geboren in Heemskerk en tegenwoordig woonachtig in Rijnsburg Zuid Holland.
Na het afronden van mijn studie aan de Hotelschool in Amsterdam, waar ik niveau 4 gespecialiseerde kok heb gehaald wilde ik graag mijn kook kunsten in de keuken vertonen. Mijn liefde voor het vak is begonnen in de diverse keukens van bekende tot hele bekende plekken en onder diverse chefs. Ik heb gewerkt bij Het Wapen van Kennemerland in Overveen, La Rive in het Amstelhotel Amsterdam, Halewijn Beverwijk, Papagayo op Curaçao en Groot Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel onder leiding van Herman den Blijker en later nog even onder Ron Blaauw. Na mijn kook ervaringen tot op hoog niveau wilde ik wat nieuws. Mijn vriendschap met Berry heeft ertoe geleid dat we samen met zijn vader Ben compagnons zijn geworden in het huidige bedrijf Jimber Meat BV.
Door mijn jarenlange werk ervaring weet ik wat een Restaurant nodig heeft in de keuken op het gebied van Vlees, Gevogelte en Vis; kwaliteit en vers dat is mijn motto. Uiteraard roept mijn koks hart nog altijd en daarom geef ik graag ondersteunend advies aan onze klanten en zoek met hen naar de juiste oplossing voor hun gerechten. Dit kan zijn in welke producten maar ook in goed voorbereide producten die wij dan ook voor hun kunnen maken.