Service

Bestellen

Plaatsen van een bestelling Bij Jimbermeat.com kunt u een bestelling plaatsen met of zonder account. Wilt u geen account aanmaken dan is dat prima. Voer bij uw bestelling de gevraagde gegevens in en rond de bestelling af. U ontvangt een bevestiging van de bestelling op uw emailadres. Indien u wel een account aanmaakt worden uw persoonlijke gegevens bij een volgende bestelling automatisch geladen. Na het afronden van de bestelling wordt een bevestiging naar uw emailadres gestuurd. Wij houden u dan ook op de hoogte van onze aanbiedingen.

Account aanmaken Ga voor het aanmaken van een account naar ‘mijn account’ en volg de instructies op de pagina. Bij Jimbermeat.com is het niet noodzakelijk om een account aan te maken. Ook zonder account kunt u artikelen bestellen. Voer bij uw bestelling de gevraagde gegevens in en rond de bestelling af. U ontvangt een bevestiging van de bestelling op uw emailadres. Indien u wel een account aanmaakt worden uw persoonlijke gegevens bij een volgende bestelling automatisch geladen nadat u bent ingelogd. Na het afronden van de bestelling wordt een bevestiging naar uw emailadres gestuurd.

Wachtwoord vergeten Heeft u al een account maar ben u het wachtwoord vergeten. Ga dan naar ‘Inloggen’ en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. Een nieuw wachtwoord wordt dan naar uw emailadres gestuurd.

Afleveradres Het is mogelijk om de bestelde artikelen op een ander adres te laten bezorgen dan het factuuradres. U kunt tijdens het afronden van de bestelling een ander afleveradres kiezen.

Levertijden Wij leveren uit met PostNL Food. De leverdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, LET OP NIET OP WOENSDAG EN ZATERDAG. Levering geschied tussen 17.00 en 22.00 uur. Belangrijk is dat u door middel van de track en trace code ook op het juiste tijdstip thuis bent, helaas biedt dit gekoelde transport NIET de mogelijkheid om een 2e keer af te leveren of het bij een PostNL ophaal punt op te halen. Nadat u besteld hebt krijgt u automatisch een track en trace code van ons toegezonden.

Afhalen Is mogelijk op het adres dat onderaan op de homepage staat.

Retour sturen Wij zijn ervan overtuigd dat u enthousiast bent over onze producten. Het is onwaarschijnlijk, maar mocht u niet tevreden zijn, laat u dat ons dan direct weten. Wij staan voor onze kwaliteit en lossen graag uw ontevredenheid op. Het is helaas niet mogelijk uw bestelling retour te sturen omdat dit gekoeld dient te zijn.

Algemene voorwaarden Deze kunt u hier vinden

 

In verband met seizoensinvloeden en verkrijgbaarheid kunnen de etiketten op de producten afwijken. Wel zal onze kwaliteit altijd gelijk zijn.

 

Betalen

Vanuit Nederland: Bestellingen vanuit Nederland kunnen betaald worden via iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor betaalmethode iDEAL. U rekent dan af via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Vele andere opties zijn ook beschikbaar.

Vanuit Buitenland (binnen EU+*) Neem contact op voor betalings opties en verzendkosten.

Vanuit Buitenland (buiten EU+*) Neem contact op voor betalings opties en verzendkosten.

Prijzen De prijzen van alle artikelen op deze website zijn inclusief BTW.

Bezorgkosten Kosten zijn € 9,95 per bestelling. Geen bezorgkosten binnen Nederland bij bestellingen boven de 75 euro. Bezorgen is vooralsnog alleen in Nederland mogelijk. Neem contact op voor bestellingen naar het buitenland.