Bestellen

Plaatsen van een bestelling: Bij Jimbermeat.com kunt u een bestelling plaatsen met of zonder account. Voer bij uw bestelling de gevraagde gegevens in en rond de bestelling af. U ontvangt een bevestiging van de bestelling op uw emailadres. Indien u een account aanmaakt worden uw persoonlijke gegevens bij een volgende bestelling automatisch geladen. Na het afronden van uw bestelling wordt een bevestiging naar uw emailadres gestuurd. Wij houden u dan ook op de hoogte van onze aanbiedingen.

Afleveradres: Het is mogelijk om de bestelde artikelen op een ander adres te laten bezorgen dan het factuuradres. U kunt tijdens het afronden van de bestelling een ander afleveradres kiezen.

Levertijden: Bestellingen met een afleveradres binnen een straal van 30 kilometer van Haarlem worden (van maandag tot en met zaterdag) door onze eigen mensen uitgeleverd. NB: het is van belang dat er op het afleveradres iemand aanwezig is om het lekkers in ontvangst te nemen; gezien de regelgeving rond gekoeld transport is het helaas niet mogelijk uw bestelling ten tweeden male aan te bieden.

Afhalen: Is mogelijk op het adres Drukkersweg 14, 2031 EE Haarlem; gaarne op het bestelformulier aangeven dat u uw bestelling af wilt komen halen en is mogelijk tussen 10:00 en 13:00. 

Retourneren Wij zijn ervan overtuigd dat u enthousiast bent over onze producten. Het is onwaarschijnlijk, maar mocht u niet tevreden zijn, laat u dat ons dan direct weten. Wij staan voor onze kwaliteit en lossen graag uw ontevredenheid op. Het is helaas niet mogelijk uw bestelling retour te sturen aangezien het hier gekoeld transport betreft.

Algemene voorwaarden Deze kunt u hier vinden

In verband met seizoensinvloeden en verkrijgbaarheid kunnen de etiketten op de producten afwijken. Wel zal onze kwaliteit altijd gelijk zijn.

 

Betalen

Vanuit Nederland: Bestellingen vanuit Nederland kunnen betaald worden via iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor betaalmethode iDEAL. U rekent dan af via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Vele andere opties zijn ook beschikbaar.

Vanuit Buitenland (binnen EU+*) Neem contact op voor betalingsopties en verzendkosten.

Vanuit Buitenland (buiten EU+*) Neem contact op voor betalingsopties en verzendkosten.

Prijzen De prijzen van alle artikelen op deze website zijn inclusief BTW.

Bezorgkosten Kosten zijn € 9,95 per bestelling. Bij bestellingen boven de € 75,- brengen wij geen bezorgkosten in rekening. Bezorgen is vooralsnog alleen in Nederland mogelijk.