Service

Bestellen

Plaatsen van een bestelling: Bij Jimbermeat.com kunt u een bestelling plaatsen met of zonder account. Voer bij uw bestelling de gevraagde gegevens in en rond de bestelling af. U ontvangt een bevestiging van de bestelling op uw emailadres. Indien u een account aanmaakt worden uw persoonlijke gegevens bij een volgende bestelling automatisch geladen. Na het afronden van uw bestelling wordt een bevestiging naar uw emailadres gestuurd. Wij houden u dan ook op de hoogte van onze aanbiedingen.

Account aanmaken: Ga voor het aanmaken van een account naar ‘mijn account’ en volg de instructies op de pagina. Bij Jimbermeat.com is het niet noodzakelijk om een account aan te maken; het wél aanmaken van een account vergemakkelijkt het plaatsen van een eventuele nieuwe bestelling.

 

Wachtwoord vergeten: Heeft u al een account maar ben u het wachtwoord vergeten. Ga dan naar ‘Inloggen’ en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. Een nieuw wachtwoord wordt dan naar uw emailadres gestuurd.

Afleveradres: Het is mogelijk om de bestelde artikelen op een ander adres te laten bezorgen dan het factuuradres. U kunt tijdens het afronden van de bestelling een ander afleveradres kiezen.

Levertijden: Bestellingen met een afleveradres binnen een straal van 20 kilometer van Haarlem worden (van maandag tot en met vrijdag) door onze eigen mensen uitgeleverd, buiten deze gedeeltelijke cirkel neemt PostNL Food het stokje van ons over. De leverdagen van PostNL zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, LET OP: NIET OP WOENSDAG EN ZATERDAG; levering geschiedt tussen 17.00 en 22.00u. U wordt door PostNL middels een track and trace op de hoogte gehouden van de precieze levertijd van uw bestelling. NB: het is van belang dat er op het afleveradres iemand aanwezig is om het lekkers in ontvangst te nemen; gezien de regelgeving rond gekoeld transport is het helaas niet mogelijk uw bestelling ten tweeden male aan te bieden.

Afhalen: Is mogelijk op het adres Drukkersweg 14, 2031 EE Haarlem; gaarne op het bestelformulier aangeven dat u uw bestelling af wilt komen halen, een tijdsindicatie daarbij stellen wij meer dan op prijs.

Retourneren Wij zijn ervan overtuigd dat u enthousiast bent over onze producten. Het is onwaarschijnlijk, maar mocht u niet tevreden zijn, laat u dat ons dan direct weten. Wij staan voor onze kwaliteit en lossen graag uw ontevredenheid op. Het is helaas niet mogelijk uw bestelling retour te sturen aangezien het hier gekoeld transport betreft.

Algemene voorwaarden Deze kunt u hier vinden

 

In verband met seizoensinvloeden en verkrijgbaarheid kunnen de etiketten op de producten afwijken. Wel zal onze kwaliteit altijd gelijk zijn.

 

Betalen

Vanuit Nederland: Bestellingen vanuit Nederland kunnen betaald worden via iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor betaalmethode iDEAL. U rekent dan af via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Vele andere opties zijn ook beschikbaar.

Vanuit Buitenland (binnen EU+*) Neem contact op voor betalingsopties en verzendkosten.

Vanuit Buitenland (buiten EU+*) Neem contact op voor betalingsopties en verzendkosten.

Prijzen De prijzen van alle artikelen op deze website zijn inclusief BTW.

Bezorgkosten Kosten zijn € 9,95 per bestelling. Bij bestellingen boven de € 75,- brengen wij geen bezorgkosten in rekening. Bezorgen is vooralsnog alleen in Nederland mogelijk.